27 juni 2023

Op de slee!

Het zonnetje schijnt nog buiten, maar we zijn al helemaal klaar voor wat sneeuwpret. Je kunt niet snel genoeg beginnen met de winterse kaartjes. Hier zien we de beer en het konijn al veel sneeuw pret hebben.

27jun23 Monica1

Stans de CR1433 uit 2 tinten blauw papier. De "binnenzijdes" emboss je met de nieuwe mal CR1629. Ik heb de randjes en sneeuwvlokjes bewerkt met Distress inkt broken china. Stans de stripjes voor de versteviging van de binnenzijde uit blauw papier. Zet het boxje in elkaar. Wil je weten hoe? Kijk even het handige filmpje dat erbij hoort A Card Box with the CR1433 | Marianne Design Card Shape | Cardmaking Die Cutting - YouTube

27jun23 Monica2en3

Uit het sneeuwpapier stans je de sneeuwrandjes en het XL sneeuwvlokje. Stans de bomen van Marleen en de tekst snijmal sneeuwpret uit het effen groene papier deze te vinden is in Design blok PK9183 en PB7065. Het huisje van COL1503 stans je uit craft papier, geel papier , donker bruin papier en het dakje uit sneeuwpapier. Stempel de CS1138 bear & rabbit op dcp papier en kleur deze in met alcohol markers. Als deze ingekleurd is stans je deze uit, ik plak het stansje altijd even vast met tape zodat deze niet kan verschuiven in de machine. Plak alles zoals het voorbeeld in het box kaartje en werk af met enamel dots!

Ik had er zoveel plezier in om het box kaartje weer eens te gebruiken! Ik wens jullie heel veel plezier met het maken van dit kaartje.

Extra benodigheden: Lijm, foam tape,dcp papier, Memento inkt tuxedo black, Alcohol markers, Blauw papier, Craft papier, bruin papier en geel papier en Distress inkt Broken China


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen