29 mei 2021

Ovale elegantie door Anja van Laar

29mei21 AnjavL01

De nieuwe ovaal van Anja van Laar is heel mooi te gebruiken als basis voor je kaart. Anja heeft deze keer een horizontale kaart gemaakt, daar is de ovaal groot genoeg voor om er een mooi passend plaatje in te krijgen. 
Het plaatje van de ezeltjes komt van de nieuwe Kerst knipvellen die Els Wezenbeek getekend heeft voor de Juli 2021 collectie. Die gaan lekkere gezellige winterse plaatjes worden, perfect voor Warme Winter Wensen.

29mei21 AnjavL02Stans en embos de ovale mal 2 x uit blauw karton. Ril alleen aan de achterkant op 1 cm van boven het vouwtje en plak dit vast. Stans de kleinere ovaal 1 x uit zilverkarton en 1 x uit dessinpapier. Plak de ovaal van dessinpapier op de achterkant. Stans de Warm Winter Wishes mal uit blauw karton en plak die ook op de achterkant. Plak op de sterretjes wat rhinestones.

29mei21 AnjavL04Stans het plaatje uit met de bijbehorende mal. Stans ook wat houten schijfjes, een kerstster en de besjes uit. Bewerk de bloem en de houtschijfjes met wat inkt. Plak alles op elkaar, eventueel met wat 3D foam. Maak de kaart verder af met stukje koord en een vleugje glitter Gloss en wat meer rhinestones.

29mei21 AnjavL03

De gebruikte kleuren inkt zijn van Memento: Bamboo Leaves en Rhubarb Stalk.
De Glitter gloss is van Nuvo. En het koordje is Waxcord.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen