16 november 2019

Pieten Post in je schoen

Super gezellig vind ik de sinterklaastijd met mijn jongens die hun schoentje zetten bij de openhaard! Vooral de ochtend erna is genieten, wanneer ze tot hun grote blijdschap weer een pakje vinden in hun schoen en die heel vrolijk openscheuren.

Natuurlijk zijn mooi ingepakte cadeautjes het leukst om te geven en te krijgen! Dus heb ik een loonzakje gedecoreerd tot schoencadeautje.

16nov19 Marleen1Neem een wit loonzakje van 15 x 10 cm. Snijd donkerblauw dessinpapier van 13,5 x 9 cm en plak op. Stans de maan uit zilver en plak deze op. Neem nu nog een loonzakje, maar dan eentje van kraft. Knip hier een stuk uit en plak dit vast op een stuk kraft papier om het steviger te maken. Stans de zak hieruit, bewerk deze met inkt, knoop er een touwtje omheen en plak iets voor de maan op het zakje. Stans de huisjes uit zwart en plak op met blauw glitterpapier erachter. Snijd een strookje dessinpapier van 10,5 x 1,3 cm en plak onder de huisjes.

16nov19 Marleen2

Stans de laars, de schoen, het hooi, het briefje met strik en de wortels uit. Plak deze in elkaar en op het zakje. Werk het geheel af met een tekstje, sterretjes en steentjes.

Lieve groetjes, Marleen

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen