23 juni 2021

Plant terrarium in een fles

Met het Craft stencil 'Message in a bottle by Marleen' kun je natuurlijk meer dan alleen een flessenpost maken. Vul de fles bijvoorbeeld eens met een laagje aarde en verschillende planten, zo kun je er een planten terrarium van maken!  

23jun21 Marleen1Teken de buitenste lijnen van de fles om op hagelwit. Voor het decoreren gebruik je de binnenste lijnen van het stencil. Teken deze om aan de achterkant van het dessinpapier. Vergeet hierbij niet om het stencil om te draaien zodat je niet in spiegelbeeld tekent. Teken met behulp van het stencil ook de donkerbruine aarde uit dessinpapier. Knip/scheur dit uit en plak op. Knoop een stuk jute touw om de hals van de fles en zet deze vast met een strikje. 

23jun21 Marleen2

Stans het gras/mos uit en plak op een klein stukje achter het donkerbruine papier. Stans de bladeren uit de verschillende kleuren groen en plak speels door elkaar. Stans de bloemen uit, plak in elkaar met een enamel dot in het midden en plak op de kaart. Stans de kikkers uit, plak in elkaar en op de kaart tussen het groen. Stans een banner uit dessinpapier, bestempel met tekst en plak op. Werk de kaart verder af met enamel dots en rhinestones.

Hartelijke groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Wat geweldig leuk. Groetjes Betha