22 juli 2024

Plonzende muizen

Deze muis neemt een frisse duik terwijl zijn vriendinnetje fijn van een koele cocktail geniet. Dat is pas heerlijk vakantie vieren! Gudrun gebruikte de zwembadrand om dit tafereel te maken.

21jul24 Gudrun

Snijd uit geel cardstock de basis van een z-fold kaart. Mat de voorkant en binnenkant bovenaan met lichtblauw cardstock en de onderkant met iets donkerder blauw. Stans de zwembadranden uit designpapier en snijd uit designpapier het 'zwemwater' op maat. Plak alle lagen op de kaart. Stans uit metallic zilver karton het trappetje en plak dit op. Stans de handdoek uit designpapier en plak deze op de zwembadrand. Stans alle onderdelen voor de muisjes en de cocktails, zet deze in elkaar en bevestig het op de kaart. Gebruik Snow Paper voor het ijsklontje. Stans uit blauw cardstock de plons water en plak deze over de zwemmende muis. Voeg verschillende enamel dots toe als waterdruppels. Stans twee grote bladeren uit licht en donkergroen en bevestig deze op de linkerbovenhoek. Stans een aantal hibiscusbloemen en plak deze op de kaart. 

21jul24 Gudrun2Stans voor de binnenkant de onderdelen van de flamingos, zet deze in elkaar en plak ze op. Stans de wolk en plak deze verhoogd met foam tape op. Stans uit geel cardstock verschillende lagen voor de zon, stel deze samen en plak het op.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen