23 januari 2020

Puzzelbloem

 Met deze prachtige kaart van het puzzelstukje werkelijk op zijn plaats. Tina laat met deze kaart ook mooi zien dat je van Anja's nieuwe randmal de verschillende randen ook heel goed afzonderlijk kunt gebruiken.

23jan Tina

 Begin met een witte basiskaart. Mat hierop een laag kraft. Snijd een volgende mat uit designpapier, leg hierop de puzzelstans en draai hem zo door de machine dat hij net niet helemaal stanst, maar aan de linkerzijkant niet door de machine gaat en dus vast blijft zitten in het papier. Vouw het puzzelstuk naar voren 'open'. Plak de lagen op elkaar, laat het puzzelstuk hierbij los. Stans het puzzelstuk nog eens uit crèmekleurig cardstock, bewerk de randen met Distress Ink en plak het op het openklap puzzelstukje. Stans de bloem en wat takjes en plak deze op het puzzelstukje. Stans Anja's sierrand uit crèmekleurig cardstock, maak hem passend voor op de linkerzijkant van de kaart. Knip twee vormpjes uit de rand voor de rechterboven- en -onderhoek. Bewerk ze allen met Distress Ink en plak het op de kaart.

23jan Tina2Stempel tot slot de tekst onder het vlakje zoals hierboven te zien is. Zo maak je een leuke kaart met een verborgen boodschap.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen