6 oktober 2019

Scary halloween

Buiten wordt het weer vroeg donker. Regen en wind slaan tegen de ramen. Binnen gaat de verwarming weer aan. De herfst begint. De heksen, wolven en enge monsters krijgen buiten weer vrij spel. Halloween is hun "feestje". Brrrrr...

Deze maand komen er weer hele leuke Silhouette stempels uit. Een daarvan is een halloween set. Daar ben ik mee aan de gang gegaan.

6okt19 Sigrid1Snijd uit stempelpapier een rechthoek van 12 x 13 cm. En kleur deze met chipped sapphire, seedless preserves, dried marigold, scattered straw en antique linen distress inkt. Spuit het nat met water zodat de kleuren mooi in elkaar overvloeien. Laat het goed drogen (aan de lucht of met een heatgun). Leg een cirkel met een diameter van 5cm op het stempelpapier en kleur de randen met seedless preserves en scattered straw distress inkt. Druk de seedles preserves en de scattered straw distress inkt pads op je craftsheet. Besproei dit met wat water en druk hier een paar keer je papier in. Laat dit weer goed drogen. Stempel met zwarte stempelinkt de Silhouette stempels op het papier.

6okt19 Sigrid2

Ik heb de stam van de boom iets langer gemaakt door hem niet op de rand van het papier te stempelen maar ongeveer een 1 cm erboven. Hij lijkt dan te zweven! Daarna heb ik stempel iets naar beneden verschoven zodat hij onderaan precies aansloot met het al reeds gestempelde deel. Daarna heb ik het onderste puntje gestempeld. Wat niet mooi wordt kun je altijd nog met een fineliner bijwerken. Breng met chipped sapphire distress inkt en een afgescheurd papiertje enkele bergen op de achtergrond aan. Mat het stempelpapier op een oranje kleurige rechthoek van 12,5 x 13,5 cm. Mat dit op een aubergine kleurige rechthoek van 13,5 x 14,5 cm. Mat dit op een zwarte dubbele kaart van 15 x 16 cm.

Succes met het maken van de kaart.

Groetjes,
Sigrid

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • schitterend.... gr karin

  • Héél mooi Sigrid!
    Groetjes van Afke

  • Geweldig gave kaart! Groetjes Betha

  • Wow super gave kaart