24 februari 2018

Sew nice

24feb18 Wybrich

Stans uit kraft de bovenstukjes van de verschillende labels en plak deze aan de bovenkant van de uitgestanste rechthoeken. Strik hier kant/waxkoord door.
Snijd voor het basis label dessin papier van 8 x 16 cm en mat op kraft. Snijd de hoeken schuin af. Stans 2 x uit kraft een basic stitch rechthoek en plak hier dessin papier op.
Stempel een stik-steek randje op een label. Stempel een tekst op een stukje kraft knoop het met een stukje button twine aan de zijkant. Stans de schaar uit zwart en zilver en knoop het aan het kant.
Stempel een tekst op een label plak twee knoopjes aan de zijkant.
Stans uit kraft en dessin papier een label snijd het kraft bijna doormidden en plak hier het dessin papier op. Stempel een tekst en een naald  op een uitgestanst stukje papier en plak op het label. Stans een afbeelding uit en mat op een cirkel van dessin papier.
Pons een rondje plak het aan de zijkant van de afbeelding en strik er jute twine door. Stans een banner uit kraft en dessin papier, snijd deze op maat en plak iets verspringend op elkaar. Stans dessin papier stempel een tekst en steek er een klein speldje door.
Stans klosjes uit kraft en wikkel er garen om. Stans een schaartje uit zilver en plak op.
Veel succes!


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Wat een super mooie kaart! Groetjes Betha