29 januari 2022

Sierlijke envelop kaart door Anja

29jan22 AnjavL 01

Speciaal voor het inspiratie blog heeft Anja van Laar deze maand een envelop-kaart gemaakt met haar nieuwe Slimline ontwerpen. Natuurlijk met haar elegante vlinders erbij.

Neem een wit scrapvel van 30 x 30 cm en snijd daar een strook van 21,2 cm af. Maak de vouwen op 9,5 en 19,5 cm. Stans en embos de lange rand aan de voorkant. Stans met deze rand de binnenkant af op 8,5 cm van de vouw. Snijd dessinpapier op maat, 21 x 9,5 cm (binnenkaart).

29jan22 AnjavL 02

Stans aan de onderkant de rand met open streepjes en stans en embos de bovenkant. Stans 2 x de tekst uit effen rose en een paar hartjes. Plak de tekst op elkaar en werk de "binnenkaart" verder af.

Snijd dessinpapier van 20,8 x 8 cm. Stans en embos de rand en maak het plaatje op maat met behulp van de rand-mal. Stans de vlinders 2 x en snijd of knip een gedeelte van de bovenste weg.

29jan22 AnjavL 03Werk de voorkant verder af. Snijd een strook wit karton van 4,5, cm, vouw dit om de kaart zodat je het makkelijk om de kaart kunt schuiven. Snijd teveel karton weg en plak dit vast, werk verder af met de grote vlinder. Plak wat plakparels op de lijfjes van de vlinders en de banderol.

Hartelijke groetjes van Anja


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen