18 december 2018

Silhouette stempels

De silhouette stempels hebben we al voorbij zien komen in combinatie met de layout mal en de box card mal. Maar ze zijn ook erg leuk om te gebruiken in combinatie met de Anja's vertical folding mal.

18dec NelineSnijd uit hagelwit karton een dubbele kaart van 13,5 x 13,5 cm, Zet een streepje op 6,75 cm en stans de mal (LR0570). Snijd uit aquarelpapier een rechthoek van 6,5 cm x 13 cm, teken de cirkel en snijd uit. Stans de cirkel uit aquarelpapier. Snijd voor de binnenkant een vierkant uit aquarel papier van 13.x 13 cm. Bewerk alle delen van het aquarelpapier met distress ink chipped sapphire en faded jeans. Stempel de tekst met faded jeans. Spetter wat waterdruppels. Stempel met zwarte stempelinkt de silhouette stempels, spetter als laatste wat witte spetters, dit kan met een sharpie pen of amsterdanm acryl ink white.

18dec Neline2Veel succes met maken!

groetjes, NelineGebruikte materialen

CS1017

Silhouette Wetlands Niet meer leverbaar

CS1016

Silhouette Fairies & Butterflies Niet meer leverbaar

CS1014

Silhouette Woodland Niet meer leverbaar

CS1013

Silhouette Fairy Forrest Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

 • goede morgen.
  Als t straks allemaal weer kan en mag geeft u dan toevallig ook workshops. Ik ben nl naar iemand op zoek die mij kan zeggen hoe ik bepaalde dingen kan verbeteren betreft stempel techniek.

  Lees het graag
  Groetjes José

 • Wat een super mooie kaart !!
  Heel apart !!
  Groetjes Jannie

 • Geweldig, wat een prachtige kaart! Groetjes Betha

 • Heel.mooi gedaan.