23 december 2022

Silhouette Art in ton-sur-ton

Ook in december hebben we verjaardagskaarten nodig. Voor dit mini slimline kaartje heb ik de mini slimline mal uit de nieuwste collectie als basis genomen.

19dec22 Marjolein1

De verschillende silhouette art stempels heb ik in mooi blauwgrijs gestempeld, waarbij de laatste stempel met Versamark inkt is gestempeld gecombineerd met goudkleurig embossingpoeder.

Normaal gesproken zou ik er nog wat plaksteentjes of plakpareltjes bijgeplakt hebben, maar dit keer heb ik gekozen voor een rustige kaart.

19dec22 Marjolein2

Snijd een dubbele mini slimline kaart uit wit cardstock van 16 cm x 15,3 en ril in het midden op 8 cm. Stans met de gladde basismal een rechthoek uit aquarelpapier. Stans de open boogjes frame met de bijpassende mal uit goudkleurig soft glitter paper. Stempel met de verschillende kleuren blauwe inkt de takjes op het aquarelpapier. Begin met de lichtste kleur, dit zijn de takjes die het meest op de achtergrond zijn. Gebruik de anti-static powder tool om te zorgen dat het embossingpoeder niet op ongewenste plekken komt voordat je voor de laatste takjes Versamark inkt gebruikt. Strooi daar het goudkleurig embossingpoeder over tik het overtollige poeder er af en verhit met de heattool. Stempel de tekst in de donkerste kleur blauw. Zorg dat alle inkt goed droog is voordat je verder gaat of gebruik de heattool! Omdat dit pigment inkt is, duurt het iets langer voordat alles droog is. Plak alles op zoals het voorbeeld.

Veel succes!
Marjolein

Overige materialen:
VersaMagic Dewdrops inkt: Aspen Mist, Aegean Blue, Ocean Depth, Versamark inkt, Anti-static powder tool, Heattool, Goudkleurig embossingpoeder, Wit cardstock


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen