5 december 2019

Sint surprise

Vandaag is het dan 5 december, de dag dat er in veel huishoudens 'het heerlijk avondje' wordt gevierd met familie en vrienden. Nog een last minute surprise nodig? Met deze taartdoosjes maak je in no time een leuke surprise.

5dec19 Irma1De basis is een spanen doos (of kaas doos van 17 cm doorsnee). Deze beplak je met wit karton. We beginnen met de bodem. Meet de hoogte die je nodig hebt plus 1 cm. Knip er v'tjes in en plak hem rond om de doos. Plak er een strook inpakpapier (ik had nog een jutte print liggen) over heen. Voor de deksel knip of snijd je een cirkel van 17 cm. Daarna meet je de hoogte plus 1 cm en knip hier ook v'tjes in. Plak dit vast. Snijd nog een cirkel van 17 cm doorsnee en plak deze ook op de taart. Snijd een strook dessin papier en plak deze rondom de rand. Plak hier nog een stuk jutte lint en strikjes langs. Werk het geheel af met de Letter S van sint.

5dec19 Irma2Plak op de taart een cirkel uit kraft karton van 15,5 cm en een cirkel uit dessin papier van 13,5 cm doorsnee. Stans zes taart doosjes uit wit karton en plak ze in elkaar. Teken de punt van de mal af op dessin papier. Doe om de doosjes een stukje lint en op de achterkant van de doosjes een jutte strikje. Plak om en om een gestempelde tekst op het strikje.

5dec19 Irma3Werk de taart puntjes af met diverse sint stansjes. Zet in het midden van de taart een jutte zak, uit gestanst uit inpak papier en verstevigd met karton. Er kan een cadeautje in de taart, maar er kunnen ook kleine cadeautjes in de taart punten.

5dec19 Irma4

Fijne sinterklaas avond,
Graag tot de volgende keer.
Irma

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Super, wat een leuke surprise! Groetjes Betha

  • Wat een gave surprise!
    Groetjes van Afke

  • Wat een super gave surprise. Hele fijne avond ook voor jou

  • Wat super leuk :)groetjes Maura