15 maart 2019

Speciaal voor jou

Het is de laatste week zo slecht weer met fikse regen- en hagelbuien en heel veel wind dat ik een vrolijke kaart wilde maken. Dat is gelukt want het geel met groen is wel heel erg zonnig van kleur.

16maart Tineke

De basis van deze kaart is gemaakt met de fold card Ticket with frame van Dutch Doobadoo. De buitenkant is overgetekend en uitgeknipt uit wit karton. Voor het middenvlak nam ik een stuk lichtgeel karton van 14 x 17 cm die ik emboste met de designfolder. Deze is smaller dan het karton dus moet je het laatste stuk nogmaals embossen. De 2 buitenste zijden komen uit het designpapier. Snijd een stuk van 9,5 x 14 cm van de geel-witte streep, 9 x 12 cm uit het groen gestippelte en 4 x 17 cm uit het geruite designpapier.

Plak op de witte cirkel het achtergrondvel. Stans de bloemen uit geel, groen en wit karton. Bol ze mooi op en werk af met bladeren. Maak het vogelhuisje van houtdessin en versier het met strik en vogeltje. Maak het hondje van 2 kleuren bruin met wit en zwart. Stans uit kraft een paar pootafdrukken en knip ze los van elkaar. Stans de labels, stempel de tekst en maak ze vast met waxkoord. Plak een vogeltje op het label en zet een zwarte kat tegen de boom. Stans 2 bloempotten uit kraft en vul ze met groene buxus. Werk de kaart af met wat vlindertjes.

Veel succes!!

Groetjes,

Tineke


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen