3 januari 2020

Speciale bloemenbezorging

 Toet toet!! Speciale bezorging! Van dit verjaardagskaartje worden wij wel heel erg vrolijk. Miriam de Vos maakte deze leuke kaart. Ze gebruikte hiervoor de nieuwe truck Creatables. Deze kaart kun je ook terugvinden in the Collection #85 samen met nog veel meer leuke voorbeeldkaarten met de huidige januari collectie. Elke maand komt er een nieuwe blaadje uit van the Collection. Je kunt  deze gratis krijgen bij een Marianne Design aankoop bij de diverse hobbywinkels.

PB210029

Snijd een witte topvouwkaart van 14 x 10,5 cm. Breng wat distressinkt pumice stone aan op de onderste rand van de basiskaart. Stans bloemetjes uit wit karton en bewerk ze met
drie kleuren distress oxide inkten. Stans de truck 3x uit wit karton, bewerk er één met distress oxide inkt pine needles. Plak ze op elkaar en plak de zwarte wielen op de bovenste truck. Plak dubbelzijdig foamtape op de achterzijde, maar laat de laadbak vrij. Bevestig de truck op de kaart en plak de bloemetjes in de laadbak en achter de auto. Stans twee hartjes uit metallic papier. Stempel en stans de tekst. 
Stempel de kleine tekst op een strookje wit karton.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • geweldig super kaart

    <a href="http://karinsartscrap.blogspot.nl/">Gr Karin</a>

  • Een super leuke kaart!!
    Groetjes van Afke

  • Prachtig :) groetjes Maura

  • Ach ja, dit is wel heel geinig zo! Leuk bedacht! Groetjes Ela

  • Heel erg leuk! Groetjes Betha

  • Wat een gave kaart