7 maart 2024

Spring het voorjaar in

De meteorologische lente is inmiddels begonnen en dat merk je als het zonnetje schijnt. Die krijgt al heerlijk kracht en volgens mij is iedereen na deze natte winter daar wel aan toe. Je ziet het ook in de natuur want de voorjaarsbollen schieten uit de grond omhoog. De konijntjes zitten ook te genieten in de mooie natuur.

7mrt24 Tineke

Teken het craft stencil van de letter L 2 x over op wit karton, 1 x gewoon en 1 x in spiegelbeeld voor de achterkant. Ril in de spiegelbeeld L een vouwlijn op ca. 5 cm vanaf de bovenkant. Plak het bovenste gedeelte tegen de voorste L zodat de kaart kan blijven staan. Teken het craft stencil over op het designpapier. Stans de krokussen uit wit karton en de bladeren uit groen karton. Breng de krokussen op kleur met distress ink villainous potion, rusty hinge en old paper en plak ze in elkaar. Plak een hek op de kaart met een strook gras ervoor en zet de konijntjes in het gras. Plaats de bloemetjes in het gras en versier de bloemetjes met enamel dots. Plak de sticker op en plaats wat lieveheersbeestjes op de kaart.

Wil je weten hoe de krokussen (en narcissen) in elkaar gezet worden en ben je benieuwd hoe deze kaart tot stand is gekomen? Ik heb er een video van gemaakt:


Groetjes,
Tineke


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen