22 april 2021

Stijlvolle set condoleance kaarten

Eenvoudig, maar sfeervol, zijn deze condoleance kaarten om zelf te maken. Met een zelfgemaakte kaart geef je net wat extra aandacht bij verdrietige gebeurtenissen!

22apr21 Boukje1

De StampMaster is erg handig om te gebruiken bij het maken van stempelkaarten! Neem een oplegvel iets kleiner dan de kaart en zet deze vast in de stempelhulp. Bepaal de plek van de bloem, stempel met Versamark alleen de bloemen (dek de stelen even af met een strookje papier), bewerk met wit embospoeder. Hiervoor heb ik wel even de kaart uit de StampMaster gehaald vanwege de hitte van de heatgun. Leg je kaart weer in de stempelhulp. Inkt het groene gedeelte, eerst met lichtgroen, stempel en herhaal tot de kleur goed is. Inkt met donkergroen alleen wat kleur waar je het donkerder wil hebben en druk af.

22apr21 Boukje2

Stempel een afdrukje en knip de bladeren uit als masker. Stempel nu mbv. de StampMaster het rechthoek door deze te bewerken met Distress Ink Antique Linen en een blending foam sponsje, dek de bladeren af. Herhaal tot de kleur goed is. Plak het geheel op een kraftkleurige kaart, maak spetters met Antique Linen en zet zwarte stipjes rondom.

22apr21 Boukje3Bij de vierkante kaart volg je dezelfde werkwijze, hier heb ik de vierkantjes nog wat extra diepte gegeven door de randen te sponsen met Vintage Photo.

Overige materialen:
Distress Ink: Antique Linen, Vintage Photo, Memento: New Sprout, Olive Grove, Versamark en Embospoeder wit.

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje.


Gebruikte materialen

CS1083

Colorful Silhouette - Floral Beauty Niet meer leverbaar

CS1082

Colorful Silhouette - Basic Rectangles Niet meer leverbaar

CS1081

Colorful Silhouette - Basic Squares Niet meer leverbaar

CS1041

Condoleance (NL) Niet meer leverbaar

LR0029

The Stamp Master Advanced Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen