13 juni 2019

Take me to the sea

Menigeen weet dat ik verzot ben op maritieme kaarten waar ik me heerlijk mee kan uitleven. Ik hou van het strand en de zee. Vandaag laat ik een onderwaterwereld kaart zien.

14juni Tineke

De basis van de kaart is gemaakt met shape art Eurlock circle van Dutch Doobadoo. Deze heb ik 2x overgetekend op paars karton. Onder het "ophangoog" is een horizontale lijn gerild en de bovenste delen zijn op elkaar geplakt zodat er een dubbele kaart ontstaat. Aan de onderkant van de achterste kaart is een smal randje weggesneden zodat de kaart blijft staan.
Vervolgens is de mal overgetekend op wit karton en het designpapier en alles uitgeknipt. Stans/snijd een cirkel van 10,5 cm Ø uit het designpapier. Met een paper distresser zijn de randen van het designpapier opgeruwd.
Stans alle onderdelen van de zeemeermin, schildpad, vis en koraal en plak alles in elkaar. Plak alles verhoogd op de kaart volgens voorbeeld en werk af met een witte gelpen en parels.
Stempel de tekst op een banner van designpapier en haal paars, lila en fuchsia lint door de opening en strik vast met fuchsia waxkoord.
Veel succes!
Groetjes,
Tineke

Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Hele leuke kaart! Groetjes Betha

  • Wat een gave kaart