14 maart 2024

Tijd voor vakantie

Zo langzaamaan begint de zon zich steeds vaker en langer te laten zien. Dat geeft mij, zeker op vrije dagen, een vakantiegevoel. Ook de hamster van het kaartje kent dat gevoel, met zijn nieuwe koffer (uit de set COL1541) en zijn fototoestel is hij op een tropische bestemming aangekomen.

14mrt24 Linda

Stans het frame van COL1532 uit wit papier en de rechthoek uit papier voor inktachtergronden en bewerk deze vervolgens met Distress inkt (Scattered straw, Wild honey, Kitsch flamingo, Picked raspberry). Gebruik witte verf in combinatie met het stencil PS8152 om wolkjes op de achtergrond te maken. Bewerk tot slot nog een strook van circa 3cm hoog met Distress inkt in de kleuren Tea die en Brushed Corduroy en bespetter deze met (water)verf. Stans de hamster, koffer, palmboom en het fototoestel uit diverse kleuren karton en plak deze in elkaar. Stans het brilletje uit de set COL1523 uit goudkleurig papier (CA3171). Geef de oogjes en de lens van het fototoestel een wit accentje met een gelpen en bewerk deze vervolgens nog met glossy accents. Plak de kaart nu in elkaar zoals het voorbeeld (plak de hamster verhoogd op met 3D foam) en stempel tot slot de tekst met CS1135.

Lieve groetjes, 
Linda

Overige materialen:
Distress oxide inkt: scattered straw, wild honey, kitsch flamingo, picked raspberry, tea die, brushed corduroy, Lawn Fawn inkt wit, 3D foam, waterverf, Glossy accents, witte gelpen, diverse kleuren karton, dubbele kaart 13 x 8,5 cm, papier voor inkt achtergronden (ik gebruik Florence Watercolor Paper Smooth White 300g


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen