10 juni 2022

Tiny's border stempels

Tiny heeft voor deze maand verschillende bloemen stempels en mask stencils ontworpen. Daar kun je weer verschillende stempelkaarten mee maken.

10jun22 Sigrid1Hier een paar verschillende technieken.

10jun22 Sigrid2Snijd uit stempelpapier een rechthoek van 9,5 x 13,5 cm en stempel hierop met Abandoned coral, Seedles preserves en Forest moss Distress oxide 3 rechthoeken zoals in voorbeeld. Stempel met zwarte stempel inkt het gras en de tekst op de kaart. Plak het stempelpapier op aubergine kleurig kaartenkarton van 10 x 14 cm. Plak dit op roze/rood kleurig kaartenkarton van 10,5 x 14,5 cm. Heb je geen bijpassende kleur kaartenkarton? Kleur dan je papier met de gebruikte inkt. Plak dit op een witte dubbele kaart van 11,5 x 15,5 cm.

10jun22 Sigrid3Snijd uit stempelpapier een rechthoek van 9,5 x 14 cm. Kleur dit papier met Dried marigold en Saltwater taffy Distress inkt. Spuit dit nat en laat dit drogen. Maak wat afrdrukken met Saltwater taffy Distress inkt op je craftsheet. Spuit dit nat en druk hierin je gekleurde stempelpapier. Laat dit drogen. Maak met black soot Ditress inkt en afgescheurd papier een horizon op je stempelpapier. Stans een cirkel uit maskeerpapier en maak hiermee een zon op het stempelpapier. Gebruik hier voor mustard seed en rusty hinge Distress inkt. Stempel het gras, de vlinders en de tekst met zwarte stempelinkt op het papier. Breng met een witte gelpen wat accenten aan naar eigen inzicht. Plak het stempelpapier op zwart kaartenkarton van 10 x 14,5 cm. Plak dit op zacht oranje kaartenkarton van 10,5 x 15 cm. Plak dit op een zwarte dubbele kaart van 11,5 x 16 cm.

10jun22 Sigrid4Snijd uit stempelpapier een rechthoek van 10 x 13,5 cm. Breng op je craftsheet 3 verschillende kleuren pigment inkt in strepen aan. Ik heb hiervoor Shadowpaint gebruikt (Violet, azuur en scharlaken). Maar denk dan ook aan b.v. ecoline etc. Spuit dit een klein beetje nat en druk hierin het stempelpapier. Schuif dit een klein beetje heen en weer. Zijn de kleuren niet genoeg door elkaar gelopen spuit het papier dan nog een beetje nat en laat daarna het papier drogen. Stempel met zwarte stempelinkt de bloemen, de vlinder en de tekst. Maak nog wat zwarte spetters met verdunde zwarte acrylverf. Laat dit drogen. Plak het stempelpapier op zwart kaartenkarton van 10,5 x 14 cm. Plak dit op een witte dubbele kaart van 11,5 x 15 cm.

Groetjes,
Sigrid


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen