29 juni 2023

Tiny's borders

Vandaag een rustige kaart die iedereen kan maken! De nieuwe stempels van Tiny zijn perfect om een simpele aquarelkaart mee te maken.

29jun23 Marjolein1

Snijd een vierkante dubbele kaart van wit cardstock van 29,5 cm x 14,7 cm en vouw deze dubbel, rond de hoeken af met een hoek afrondpons. Snijd een vierkant panel aquarelpapier van 14 cm x 14 cm. Stempel de varenstempel met Peeled Paint in 2 tegenover elkaar liggende hoeken, was deze iets uit met een vochtig penseel.

29jun23 Marjolein2

Stempel de steel en de blaadjes van de Euphorbia (Wolfsmelk) met Shabby Shutters en de bloemgedeeltes van de stempel met Wild Honey, was de kleuren iets uit met een vochtig penseel.

29jun23 Marjolein3

Stempel de steel en de blaadjes van de Phlox met Peeled Paint en de bloemen met Picked Raspberry was de kleuren uit met een vochtig penseel. Spetter met een penseel en groene inkt wat spetters op de afbeelding (= optioneel, dit hoeft natuurlijk niet).

29jun23 Marjolein4

Stempel de tekst met zwarte inkt. Ik heb hier StaZón jet black gebruikt. Rond de hoeken af met een hoek afrondpons. Mat dit op een vierkant fel roze van 14,4 cm x 14,4 cm, rond hier ook de hoeken van af. Plak alles op de basiskaart en werk af met de gold enamel dots.

Veel succes!
Marjolein

Overig: Wit cardstock, aquarelpapier, Distress inkt (Peeled Paint, Shabby Shutters, Wild Honey, Picked Raspberry), penseel, hoek afrondpons, clearblocks, StaZón Jet Black


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen