21 augustus 2022

Tiny's Poinsettia

Een poinsettia met Kerst mag natuurlijk niet ontbreken! Tiny heeft weer een prachtige stempel met bijpassende mal ontworpen. En omdat het voor Kerst is, mag een beetje bling natuurlijk ook.

21aug22 Marjolein1

De poinsettia heb ik gestempeld op het mooie witte parelmoer papier dat onlangs is uitgekomen. Dit gaat prima zolang je maar niet teveel water gebruikt met het inkleuren.

21aug22 Marjolein2
Door het parelmoer van het papier geeft het je stempelafdruk wat extra's. Het is helaas niet zichtbaar op de foto's hoe mooi het parelmoer is.

21aug22 Marjolein3

Stans het label uit zandkleurig cardstock en het bijpassende oplegdeel uit het parelmoer papier. Wikkel hier wat stroken gescheurde vellum om. Stempel de poinsettia op parelmoer papier, stans uit met de bijpassende mal en kleur deze in. Bol de bloem iets op en werk af met wat plakpareltjes. Stans wat takjes uit parelmoer papier en platinum soft glitter paper. Stans uit het platinum soft ook de hole reinforcer. Stans de kerst tekst uit wit parelmoer paper en de schaduw van de tekst uit zandkleurig cardstock. Plak dit met 3D foam op het label. Werk de label verder af met wat plakpareltjes en bind wat touw aan het label. 

Succes!
Groetjes,
Marjolein


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen