30 december 2018

To do notitieblokje

Nog even en dan gaan we met zijn allen het nieuwe jaar in. 2019 alweer, wat gaat dit nieuwe jaar brengen. Voor mij in ieder geval weer een hoop creativiteit en om dat goed in te plannen heb ik een TO DO blokje gemaakt. Soms loop ik hopeloos achter en moet ik 10 dingen tegelijk doen.

Ik zag een langwerpig blokje liggen bij een drogist en dacht ja leuk die neem ik mee, en zo was het idee geboren om hier iets mee te doen. Bij het opruimen van mijn malletjes zag ik die leuke mok weer en de fairy stempels lagen ook nog op mijn bureau te roepen dat ze gebruikt wilden worden. Soms kan het zo simpel zijn hahahaha.

30dec18 Irma

Ik heb een stukje glanzend papier gekleurd met distress inkt. Deze kleuren heb ik gebruikt: Salty ocean en Picked raspberry en daar overheen met bundeld sage de lege plekjes opgevuld. Vervolgens de mok uitgestansd en met behulp van de stampmaster de fairy stempels gestempeld. De flower frame heb uit zilver karton gestansd en als doily achtergrond gebruikt en heb de pons mal met de fairies uit zilver karton gestansd. De Heart pins zijn hier gebruikt als denkbeeldige roer staafjes. Met de letters TO DO is het wel duidelijk waar dit blokje voor dient. Ik hoop dat dit blokje veel gebruikt gaat worden.

Rest mij nog jullie een geweldig nieuwjaar toe te wensen vol inspiratie en creativiteit maar boven al een GEZOND 2019 !!
Irma


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Gelukkig en gezond nieuwjaar! Heel erg leuk dit gepimpte notitieblokje!! Groetjes Betha

  • Super gaaf idee. Voor u ook hele fijne jaarwisseling. Veel goede gezondheid geluk en creativiteit voor 2019