2 augustus 2020

Tropische cocktails

2aug20 NadegeTrek met de Monstera stencil op donkergroen papier de buitenste lijn uit met een potlood. En teken daarna op lichter groen papier de binnenste lijn van de stencil uit. Knip of snij deze vormen uit. Stempel de cocktails, sangria, krokodil en cameleon op glad papier wat geschikt is om te kleuren en gebruik wat waterverf of copics of ander kleurmedium om alles in te kleuren. Gebruik lekkere frisse kleuren en je mag gerust ook wat wit laten voor een speels effect.

Stans alle drankjes en diertjes uit met de bijpassende contourmallen. Stans uit een aantal kleuren groen heel veel tropische blaadjes van de mallenset. Stans uit lichtroze papier een paar keer de frangipani bloemetjes en bewerk ze nog met wat gele waterverf. Vouw ze daarna wat in en plak een enamel dot in het midden waar je dat nodig vindt. Stempel de teksten met zwarte inkt op glad papier en knip ze uit.

Nu ga je alles op het Monstera blad plakken. Gebruik soms wat diecutting foam voor wat extra diepte. Dit kun je gewoon in stukjes op maat knippen. Plak de blaadjes en bloemetjes rondom de figuurtjes. Soms ertussen en soms erachter.
En klaar is je kaart!


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Leuke kaart