2 juni 2023

Trots op jou!

De tijd van diploma uitreikingen staat om de hoek, en hoe beter te vieren dan met deze leuke afstudeer pauw! Vrolijke kleuren en een vrolijk bericht op de post doen of direct aan iemand geven. Deze pauw heeft het helemaal.

2jun23 MonicaStans de LR0767 uit dcp papier en bewerk deze met de Distress inkt kleur Peacock Feathers. Knip een stuk DCP papier uit en bewerk deze met de kleuren Mowed Lawn en Twisted Citron. Snij een stuk donker blauw papier uit het PK9179 blok uit en plak deze op een dubbelgevouwen kraft kleurige kaart. Plak de met distress kleuren bewerkte onderdelen hier boven op.
Stans Eline’s peacock uit de effen kleuren van het PK9179 Summer vibes blok en plak deze in elkaar. Bij de COL1475 (Eline’s owl) zit een super leuk hoedje en rol voor een geslaagde pauw! Stans deze uit zwart glitter papier en wit papier en plak bij de pauw zoals het voorbeeld. De Books by Marleen stans je uit het effen papier van het papier blok en stapel je naar wens op. De LR0811 stans je eenmaal uit goud metallic papier en eenmaal uit wit papier. Werk de kaart verder af zoals het voorbeeld.

Veel plezier!

Distress inkt: Peacock Feathers, Mowed Lawn, Twisted Citron
Overige:  zwart glitter, rood papier, lijm, foam tape en dcp papier


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen