23 juli 2019

Van harte beterschap

Gooi je gebruikte theezakjes niet weg, want je kunt ze gebruiken om er een mooie kaart mee te maken. Laat ze drogen en haal de thee er uit. 23juli Jeannette

Ben je geen theedrinker? Koop dan een doosje met de goedkoopste thee, haal de thee er uit. Maak een grote bak met sterke thee en doe daar de lege zakjes en touwtjes in tot ze mooi gekleurd zijn. Haal ze er uit, knijp ze uit en laat ze drogen. En dan......aan de slag en stempelen en inkleuren maar.

Snijd een dubbele witte kaart van 15 x 15 cm. Embos de hartjes op een wit vierkant van 14 x 14 cm en bewerk de randen met Distress Inkt Victorian Velvet. Snijd een strook designpapier van 8 x 14 cm. Scheur de zijkanten van een witte strook van 8 x 13,5 cm en plak alles op de kaart. Stempel nu de bloem, blaadjes, het gras en vlinder op het theezakje. Voor het inkleuren heb ik Ecoline Brush pennen en een waterpen gebruikt. Zet wat strepen op een acrylblok of craftsheet en pik de inkt op met een waterpen. Werk niet te nat want de inkt loopt snel uit. Dep eventueel met een tissue of keukenrol. Stempel de tekst op het labeltje en bevestig dit aan het touwtje van het theezakje.

Succes en veel plezier. Tot de volgende keer.

Jeannette


Gebruikte materialen

MZ1904

Marjoleine's teksten en labels (NL) Niet meer leverbaar

MZ1903

Marjoleine's daisies Niet meer leverbaar

CS1028

Mini labels NL Niet meer leverbaar

PB7055

Eline's Sweet dreams Niet meer leverbaar

DF3438

Trendy hearts Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen