3 juni 2022

Veel beterschap met een opkikkertje

In de juni collectie vinden jullie mijn nieuwste tekst cirkel met de tekst 'Veel beterschap' op de cirkel en de drie rechte teksten met 'Opkikker', 'Herstel snel' en 'Sterkte'. Ik ging er vast mee aan de slag en combineerde de teksten met mijn kikkertjes.

3 juni22 Marleen1

Vierkante kaart met 'Veel beterschap':
Snijd een topvouwkaart uit wit fluweelkarton van 13,5 x 13,5 cm. Snijd lichtgeel van 13 x 13 cm, dessinpapier van 12,5 x 12,5 cm en een strook dessinpapier van 13,5 x 6,5 cm. Plak de laagjes op elkaar en op de kaart. Snijd met een cirkelsnijder een cirkel uit blauw papier met een diameter van 10,5 cm. Snijd de tekst cirkel uit wit en stans de gewone cirkel uit dessinpapier. Plak de laagjes op elkaar en met 3D tape op de kaart. Stans de krans van takken, de bloemen, bladeren en kikker uit de verschillende kleuren. Plak in elkaar en op de kaart. Geef de wangen van het kikkertje kleur met een roze potlood en zet met een witte gelpen een stipje in de oogjes. Werk de kaart verder af met pearls en rhine stones.

Rechthoekige kaart met 'Veel beterschap':
Snijd een topvouwkaart uit wit fluweelkarton van 15 x 10,5 cm. Snijd blauw van 14,5 x 10 cm, dessinpapier van 14 x 9,5 cm en een strook dessinpapier van 15 x 4,5 cm. Plak de laagjes op elkaar en op de kaart. Snijd met een cirkelsnijder een cirkel uit licht geel papier met een diameter van 10,5 cm. Snijd de tekst cirkel uit wit en stans de gewone cirkel uit dessinpapier. Snijd een rand van de cirkel af zoals te zien is op mijn voorbeeld. De tekst 'Veel beterschap' blijft 2x heel zichtbaar. Plak de laagjes op elkaar en met 3D tape op de kaart. Stans de waterlelie, tak, de bloemen, bladeren en kikker uit de verschillende kleuren. Plak in elkaar en op de kaart. Geef de wangen van het kikkertje kleur met een roze potlood en zet met een witte gelpen een stipje in de oogjes. Werk de kaart verder af met pearls en rhine stones.

3juni22 Marleen2
Mini kaartje met 'Opkikker':
Snijd een topvouwkaartje uit fluweelkarton van 9,5 x 9,5 cm. Snijd blauw van 9 x 9 cm en lichtblauw dessinpapier van 8,5 x 8,5 cm. Stans de tekst 'Opkikker' uit groen. Plak de laagjes op elkaar met het tekstje er tussen en op de kaart. Snijd een blauw dessinpapier van 8,5 x 6 cm en scheur een randje van de bovenkant. Plak met 3D tape op het licht blauwe dessinpapier. Snijd met een cirkelsnijder een halve cirkel uit licht geel papier met een diameter van 6 cm, schuif en stukje achter het blauwe gescheurde dessinpapier en plak op het lichtblauwe dessinpapier. Stans de bloemen, bladeren en kikker uit de verschillende kleuren. Plak in elkaar en op de kaart. Geef de wangen van het kikkertje kleur met een roze potlood en zet met een witte gelpen een stipje in de oogjes. Werk de kaart verder af met pearls en rhine stones.

Heel veel knutselplezier!
Hartelijke groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen