5 februari 2019

Verjaardagscadeautje met bloemen

5feb19 Marleen

Bij 'cadeautjes' denk ik zelf het allereerste aan verjaardagen. Van de week ben ik dan ook heerlijk aan de slag gegaan met mijn Craft stencil Present by Marleen om er een fleurige verjaardagskaart voor een dames mee te maken. Die komen immers altijd wel een keertje van pas!

Teken de buitenste lijnen van het cadeautje om op hagelwit. Teken het cadeautjes 2x, 1x normaal en 1x in spiegelbeeld. Knip beide uit. Neem die in spiegelbeeld en maak op ca. 3,5 cm van de bovenkant van het cadeautje een horizontale rillijn en vouw om. Dit gedeelte plak je tegen de voorkant vast. De kaart kan nu rechtop blijven staan. Voor het decoreren gebruik je de binnenste lijnen van het stencil. Teken deze om aan de achterkant van het papier en/of dessinpapier. Vergeet niet om het stencil dan ook om te draaien (anders teken je het in spiegelbeeld en past het niet). Plak de uitgeknipte delen op de kaart. De bovenste delen van de strik heb ik er met 3D tape opgeplakt. Stans verschillende takjes, blaadjes en bloemen. Plak bij de bloemen verschillende steentjes in het hart en plak ze samen met de blaadjes en takjes op. Stans het woord 'Gefeliciteerd' uit snowpaper en plak deze tussen de bloemen.

Tip: op mijn blog vind je een werkbeschrijving met stap-voor-stap foto's over hoe je het Craft stencil Present by Marleen kunt gebruiken, zie: http://handmadebymarleen.blogspot.com/2019/02/how-to-met-present-by-marleen-ps8023.html

Lieve groetjes, Marleen

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Heel erg mooi en prachtige kleurtjes! Groetjes Betha

  • Wat een mooie voorjaars kaart. Ziet er erg leuk uit. Jammer genoeg buiten niet

  • Heel mooi kaartje :) groetjes maura