19 april 2019

Verjaardagskonijntjes

Ook tijdens Pasen zijn er natuurlijk mensen jarig. Speciaal voor zo'n jarige maakte Wenche dit mooie verjaardagskaartje. De schattige haasjes maken deze verjaardagsboodschap wel heel vrolijk.

Spotlight 19apr19 WencheSnijd een witte, vierkante basiskaart. Stans aan de voorkant de Paasrand en snijd de voorkant langs de vouwrand in tot waar de Paasrand begint. Snijd voor de voorkant en binnenkant matjes van design papier, distress de randen en plak dit op en in de kaart. Snijd voor de voorkant nog een mat uit hetzelfde design papier, stans hieruit een ovaal met een stikselrand. Plak dit op de voorkant. Stans het plaatje tot een ovaal en plak het in het ovaal op de voorkant. Stans uit lichtroze cardstock de banner, stempel hierop de tekst, vouw het in vorm en plak het op de kaart. Stans uit donker- en lichtroze een aantal kleine vlinders en plak deze op de voorkant.

Spotlight 19apr19 Wenche2Stans voor de binnenkant uit lichtroze cardstock twee grote ovalen en plak deze aan de binnenkant van de kaart. Stans een kleiner ovaal uit design papier, stempel hierop een tekst en plak dit binnenin de kaart aan de linkerkant. Plak tot slot binnenin nog een aantal kleine vlinders.

Groetjes,
Wenche


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Heel erg leuk! Groetjes Betha

  • Wat een schatje is dit zeg