10 juli 2021

Vier de liefde

Soms zou je willen dat je alles in een potje kon stoppen! Om te bewaren, om uit te delen en van te genieten! Met deze nieuwe stans kan dat gewoon!

10jul21 Boukje1Stans de pot met window en deksel uit dessinpapier. Stans een extra pot met window uit karton, plak de shakerwindow vast tussen deze twee lagen. Kies de afbeelding voor achter het raam en maak op maat. Stempel en embos de tekst. Zoek schudmateriaal voor achter het raampje en plak alles vast. Neem een dubbele A6 kraftkaart, vouw de voorkant naar binnen om een easelcard te maken. Plak dessinpapier op de voorste strook, plaats hierop de pot. Stans de Gatefolding Jungle en de bloemetjes en takjes. Maak op de bodem een border waar de kaart achter blijft staan. Stempel, stans en geef de tortelduiven een beetje kleur met Distress Ink. Maak af met de bloemetjes en pareltjes.

10jul21 Boukje2Ps: de bloemetjes en bladeren zijn uit dessinpapier gestanst en iets bijgekleurd met Distress Ink en blending foamsponsje om de kleuren van de afbeelding te krijgen.

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen