10 februari 2024

vlinderkusje

Wat een super leuke spulletjes zijn er weer uitgekomen krijg helemaal zin in het voorjaar. Dus vandaar een gezellig voorjaars kaartje.

10feb24 Irma1

Stans het grootste deel ( dus de dichte cirkel) 2x uit wit karton en 1x uit dessin papier. Stans het deel met de vakjes uit dessin papier en plak dit deel op de witte cirkel. Bedenk van welk vakje een schud gedeelte wilt maken, en stans dit gedeelte uit de cirkel. Plak aan de achterkant een stukje mica, plak er vervolgens stukjes 3d tape langs. Strooi wat schud materiaal in en sluit het geheel weer met een stukje mica. Plak nu ter afwerking de cirkel uit dessin papier op. Vouw de cirkel die je nu nog hebt door midden en plak deze tegen de achterkant als standaard.

10feb24 Irma2

Stans nu de losse vakjes uit dessin papier en plak ze op je kaart. Stans de Daisy, Vlinder en plak deze in elkaar en op je kaart. Stans het rupsje en het hekje en plak deze aan de onderkant op je kaart. Ik heb het hekje iets korter geknipt. Geef het rupsje een leuk takje in het bekje en werk je kaart eventueel al met wat mos. Als je goed kijkt het ik ook wat schudmateriaal gebruikt om om de Daisy te plakken.

Graag tot de volgende keer 
Veel liefs Irma


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen