28 juli 2019

Volg je dromen ze weten de weg

28jul19 Sigrid1

Deze maand komen er leuke mandala stempels uit. Deze kun je in de mooiste kleuren inkleuren. Zeker met dit warme weer een ontspannen werkje. Maar op een stempelkaart kunnen ze natuurlijk ook mooi uitkomen.

Snijd uit wit stempelpapier een vierkant van 12 x 12 cm en stempel hierop 2x de mandala stempel met watermark inkt. Strooi hier clear embossingpoeder overheen en verhit dit met een heatgun totdat het poeder gesmolten is. Laat dit afkoelen. Kleur het papier met antique linen, bundles sage en worn lipstick distress oxide. Druk de pads een paar keer op je craftsheet. Spuit dit een beetje nat zodat er kleurde druppels ontstaan en druk hier je papier een paar keer in zodat er allerlei vlekken op je papier komen. Laat dit goed drogen. Stempel met bamboo leaves Memento inkt een tekst op het stempelpapier. Mat het stempelpapier op een babyroze vierkant van 12,5 x 12,5 cm. Mat dit op een legergroene vierkant van 13,5 x 13,5 cm. Mat dit op een hagelwitte dubbele kaart van 15 x 15 cm.

28jul19 Sigrid2Stempel 3x de mandala stempel met watermark inkt op wit stempelpapier. Strooi hier clear embossingpoeder overheen en verhit dit met een heatgun totdat het poeder gesmolten is. Laat dit afkoelen. Knip de verschillende onderdelen uit en kleur de verschillende onderdelen weer met de verschillende kleuren distress oxide. Druk de pads een paar keer op je craftsheet. Spuit dit nat en haal hier de onderdelen doorheen naar eigen inzicht. Bevestig de onderdelen met 3d-kit op je kaart.

Nog een heel fijn weekend!!

Sigrid

 


Gebruikte materialen

CS1034

Mandala Mumbai Niet meer leverbaar

CS1019

Droom teksten NL Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen