1 april 2022

Voor een superlieve vriendin

We kunnen echte meiden- en vriendinnenkaarten gaan maken deze maand! Er zijn leuke stempels en mallen uitgekomen om de leukste werkstukken in dit thema te maken. Hier heb ik alleen mallen gebruikt.

1apr22 AnjaZ1Teken het Craft stencil af op wit A4 karton, ril de lijnen en knip/of snijd hem uit. Vouw het tasje in elkaar en plak het zijflapje en de onderkant vast. Pons de gaatjes in de bovenrand zodat er straks twee hengels aan vastgemaakt kunnen worden. 

1apr22 AnjaZ2Snijd dessinpapier van 10 x 12 cm en plak deze op het cadeau tasje, snijd een strookje in een andere kleur dessinpapier van 4 x 10 cm en plak deze ook op het tasje. Stans en embos de hoge hakken , de parfumflesjes en het shoppertje uit verschillende kleuren karton en plak ze in elkaar. Stans en embos de edelstenen uit wit karton en bewerk ze met distress inkt en glittertjes (Nuvo aqua shimmer-glitter gloss silver).

1apr22 AnjaZ4

Stempel de tekst op het kleine shoppertje. Neem twee stukjes wit koord van ongeveer 20 cm en maak er hengsels van aan het tasje en hang het kleine shoppertje eraan. 

1apr22 AnjaZ3

Pak een cadeautje gezellig in en stop het in het cadeautasje dat is leuk geven zo.

Succes!
Groetjes van Anja

Distressinkt: kitsch flamingo, picked raspberry, spun sugar, tattered rose, victorian velvet


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen