7 februari 2023

Voorjaar in de vijver

Vanmiddag heb ik weer een FB live mogen verzorgen in de groep van Marianne Design. Ik ben toen aan de slag gegaan met de leuke Centre step card hieronder en ik heb deze natuurlijk gecombineerd met mijn nieuwste Craftables 'Ducks by Marleen' en 'Cattails by Marleen'. Ook heb ik jullie laten zien hoe je de eendjes in elkaar zet, laat zwemmen en wandelen. 

Heb je het gemist... geen probleem, het is terug te vinden in de Facebook groep van Marianne Design, bij de media - video's. Zie: https://www.facebook.com/groups/mariannedesign

7feb23 MarleenPatroonMarleen7februari2023

Klik op het het patroon hierboven om het als PDF te downloaden.
Neem het patroon voor de Centre step card over uit wit fluweelkarton en vouw deze gelijk goed. Snijd lichtblauw papier van 8 x 11 cm en het witte dessinpapier met de druppeltjes van 7,5 x 10,5 cm. Plak op elkaar en in het middelste deel van de kaart. Snijd 2 strookjes lichtblauw dessinpapier van 10,5 x 2 cm en plak bij op aan de zijkanten. Snijd een strook groen uni dessinpapier van 13 x 3,5 cm en snijd daar het randje gras uit. Plak het gras met 3D tape op onderin de kaart. Stans een cirkeltje uit geel en plak op. Stans de vijver uit dessinpapier en metallic zilver. Stans de lisdodde uit verschillende kleuren en hou even apart. Neem het stansje van de vijver leg er blauw papier van 8 cm breed langs en knip er langs af. Schuif dit door de opening alsof het gevuld is met water, steek ook de lisdodde erbij en plak aan de achterkant vast. Bewerk de basis van de vijver met inkt (Distress ink - Walnut stain), plak verder in elkaar en op de kaart. Schuif daarbij de vijver iets achter het gras. Stans de verschillende eendjes uit, plak in elkaar en op de kaart. Geef de wangetjes wat kleur met een lichtroze potlood en zet een wit stipje in de oogjes. Stans bloemetjes uit licht oranje uni papier, plak een rhine stone in het midden en plak op in het gras. Stans een paar vlindertjes uit snowpaper en plak op. Stans een text label uit oranje uni papier, bestempel met tekst en plak op met 3D tape. Werk de kaart verder af met een paar zilverkleurige rhine stones.

Heel veel knutselplezier ermee!
Hartelijke groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen