8 februari 2024

Vrije vlinder

De nieuwe collectables bestaan uit deze super schattige vlinders. Ze zijn niet alleen leuk in een scene maar ook alleen op een kaartje zijn ze heel leuk! Zie hieronder de werkbeschrijving voor dit leuke kaartje.

8feb24 Monica1

Stans de Collectables 'Eline's butterfly family' uit effen papier in dezelfde tinten en plak deze in elkaar. Stans de binnenrand van de Collectables 'Stamp frames' uit watercolor paper en leg de vlinder hierop. Omlijn de gestanste vlinder met potlood en knip deze net wat groter uit zodat de vlinder er straks in past. Bewerk het papier met de distress kleuren: Peacock feathers en Evergreen borough. Spetter deze met goude en witte kleuren en lag apart om te drogen. 

8feb24 Monica234Stans nog een frame uit watercolor paper en bewerk deze enkel met peacock feathers. Plak alles op elkaar en gebruik design papier uit het papierblok 'Early spring' en snijd deze op maat om op een dubbelzijdige kaart. Stans de Craftable 'Slimline grass' uit gebroken wit papier en plak deze aan de onderzijde, stempel de tekst van de Clear stamps 'Elegante wensen' op. Top af met wat enamel dots!

Overige materialen: 
Distress oxide: Peacock feathers en Evergreen Borough


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen