26 maart 2020

Vrolijke voorjaarskuikentjes

Het voorjaar is begonnen maar een echt vrolijk voorjaar is het niet.
De verzorgings- en verpleeghuizen zijn gesloten voor bezoekers, scholen zijn dicht, de kinderen krijgen thuis les en menige winkel heeft zijn deuren op slot gedaan. Het is een verdrietige en onzekere tijd!
Maar ondertussen gaat de natuur zijn eigen gang en alles komt opnieuw tot leven. Laten we hopen en bidden dat iedereen zo snel mogelijk toch van het voorjaar kan genieten.

26mrt20 Tineke

De basis van de kaart is gemaakt met shape art Gabriella van Dutch Doobadoo. Deze is op roze cardstock 2 x overgetekend en 1 x op wit cardstock en op designpapier. Maak een horizontale rillijn van de roze achterkant op ca. 4,5 cm en plak het bovenste gedeelte van de 2 roze kaarten op elkaar. Daarna is alles uitgeknipt en de randen van het designpapier zijn met een paper distresser opgeruwd. De afbeelding is geplakt op de binnenste ring van de paarse stans, knip het overtollige voorzichtig weg, plak het dan op de lila cirkel, vervolgens op de witte cirkel en daarna verhoogd op de kaart. Maak boeketjes van de viooltjes, werk ze af met een parel en wat bladeren. Stans een paar kuikentjes en het leuke hiervan is om ze allemaal in een andere houding te maken. Zet de kuikentjes in elkaar en zet ze tussen het gras of blad. Plak een paar margrietjes in het gras en werk ze af met een enamel dots. Stans 2 labels en stempel de tekst erop. Strik het met waxkoord vast.

Veel succes en een fijne dag!

Groetjes,
Tineke

 


Gebruikte materialen

PB7058

Eline's Little Miracle A4 Niet meer leverbaar

LR0650

Petra's Grass Niet meer leverbaar

LR0649

Petra's Violets Niet meer leverbaar

LR0644

Tiny's Easter Chick Niet meer leverbaar

CS1043

Marleen's Hallo Lente en Pasen Niet meer leverbaar

PK9163

Sea sparkle by Marleen Niet meer leverbaar

PL4516

Enamal dots: Floral hearts Niet meer leverbaar

COL1443

Karins Bird, hearts & tag Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen