5 maart 2020

We gaan op Berenjacht

* Dit is een speciale editie van de Marianne Design bloghop*
Deze start op het blog van de Marianne Design. Ben je daar niet begonnen? Ga dan naar www.mariannedesign.nl/blog en klik op het startbericht bovenaan het blog. Lees de spelregels en begin vanaf dat bericht de bloghop. Wie weet maak je kans op een leuke prijs!

Wat een rare tijd is het met wat er nu allemaal gebeurd in de wereld! Gelukkig vinden we veel steun bij elkaar en online met het creatief bezig zijn. Je hebt misschien wel van het initiatief Berenjacht gehoord op het nieuws? 

Het leek ons leuk om een digitale Berenjacht te doen voor alle kaartenmakers en papierliefhebbers! Marianne Design heeft behoorlijk wat beertjes mogen verwelkomen de afgelopen jaren in de collectie, dus bereid je voor op een beregezellige bloghop langs alle beren van ons Designteam!

Bloghop Berenjacht button

Hop tussen woensdag 8 april en maandag 13 april gezellig mee van het ene naar het andere blog uit ons team en laat onderweg bij iedere bezoekje een reactie achter bij de deelnemende kaart. Je start en eindigt op de website van Marianne Design en als je daar een eindberichtje achter laat maak je ook nog kans op een leuke prijs! 

Dit is mijn Beer voor de Marianne Design Berenjacht.

Bloghop Berenjacht JeannetteIk heb een kaartje gemaakt met het lieve slapende beertje van Marleen. Ook in deze Coronatijd worden er natuurlijk gewoon baby's geboren. De jonge ouders zullen dit beertje zeker met veel enthousiasme ontvangen ter gelegenheid van de geboorte van hun kleine spruit. 

Snijd een dubbele lichtblauwe kaart van 14 x 14 cm, een wit vierkant van 13 x 13 cm en een lichtblauw vierkant van 12,5 x 12,5 cm. Embos op het lichtblauwe vierkant de hartjes en plak de 2 vierkanten op de kaart. Stans en embos nu de andere mallen. Stempel de tekst met blauwe inkt op de cirkel van het designpapier. Plak het beertje in elkaar en plak dan alles volgens het voorbeeld op de kaart.

Veel succes!

Groetjes,

Jeannette

Je mag nu verder hoppen naar Irma
(klik op haar naam om naar haar blog te gaan)

Veel plezier met de Berenjacht!


Gebruikte materialen

PB7058

Eline's Little Miracle A4 Niet meer leverbaar

CR1503

Dreaming Bear by Marleen Niet meer leverbaar

LR0637

Anja's Mix & Match Edge Niet meer leverbaar

LR0592

Doily duo Niet meer leverbaar

DF3438

Trendy hearts Niet meer leverbaar

DF3438

Trendy hearts Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen