11 september 2022

Welkom wind en regen

De titel van dit kaartje mag van mij nog wel even wachten hoor. Ik vind dit weertje (terwijl ik dit typ) heerlijk, niet te warm en nog heerlijk buiten zitten al wordt het in de avond toch wel wat frisser. Maar de natuur schreeuwt om water en ook de herfst heeft wel weer wat. Ieder seizoen heeft zijn charme toch!

Vandaag dus een herfst kaartje voor jullie met de nieuwe mal van Anja van Laar en weer gecombineerd met een mal van vorige maand en een mal van vorig jaar.

11sep22 Irma

De basis van deze kaart is een DDBD stencil, deze neem je over op kaarten karton en dessin papier en palk dit op elkaar. Stans een standaard en plak deze op de achterkant. Snij een stukje (14 x 7 cm) uit ribbelkarton en dessin papier en scheur aan de boven en onder kant een stukje af. Stans de letters HERFST en plak deze met alleen de puntjes vast op een strookje karton van dezelfde kleur. Plak dit vast onder het ribbelkarton. Plak op het ribbelkarton een stukje kant en zet deze extra vast met een nietje. Plak dit op je kaart. Snijd een stukje dessin papier van 13 x 5 cm en plak dit op ongeveer 4 cm vanaf de onderkant op je kaart. stans het frame uit vellum en metallic karton en plak dit op je kaart. stans de lantaarn plant uit groen en de achterkant van het dessin papier, knip de oranje lantaarntjes van de plant en plak ze op de groene plant. Stans de eekhoorn uit div kleurtjes bruin en geef hem/haar de lantaarn plant in de pootjes. Plak nu dit geheel op je kaart. plak lang het stukje kant nog een lantaarn plant. Stempel een tekst en plak deze op je kaart.

Veel liefs Irma


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen