25 juni 2023

Wine tasting

In de juli collectie vinden jullie de leuke nieuwe Creatable 'Wine tasting'. Ik ging er mee aan de slag en heb een eenvoudig stijlvol kaartje gemaakt.

25jun23 AnjaZ1

Neem een vierkante witte kaart van 13,5 x 13,5 cm en een enkele witte kaart van 12,5 x 12,5 cm. Ril rechts op de enkele witte kaart een halve cm uit de kant, om de 3 mm 7 lijnen naast elkaar handig om hierbij te gebruiken is een rilbord. Doe dit ook aan de onderkant op de kaart. 

25jun23 AnjaZ2

Stans de wijnfles en 2 glazen uit rood karton, stans de glazen ook twee maal uit vellum papier. Knip een deel van de rode glaasjes af af en plak dit op de glaasjes van vellum. Stans de hals van de fles uit glitterkarton en plak hem erop. Maak een etiketje van gebroken wit karton, stempel er een tekst op,  teken wat lijntjes met gelpen en plak deze op de fles. Stempel Gefeliciteerd bovenaan naast de rillijnen op de kaart. Plak de wijnfles en de glaasjes met fometape op de kaart, Doe eventueel en druppeltje lijm achter de voet van de glaasje. Plak de enkele kaart met fomatape op de dubbele kaart.

Succes!
Groetjes van Anja


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen