23 augustus 2018

WINNAAR MEGA ZOMERSE KAARTEN WEDSTRIJD

Wat hebben we veel leuke inzendingen gekregen voor onze Mega Zomerse Kaarten Wedstrijd! Iedereen die meegedaan heeft willen we enorm bedanken! We werden vrolijk van alle zomerse inzendingen. Het was echt genieten. En moeilijk om daaruit dan twee winnaars te kiezen. Hierbij eerst een eervolle vermelding voor kaarten die ons ook meteen in zomerse sferen brachten. 

Zomersewedstrijd

Dames wat hebben jullie dit super gedaan! 

Dan nu door naar onze twee winnaars. De winnaar van de eerste prijs is Marian! Wat een heerlijk zomerse kaart heb je gemaakt! De kleuren, de details: helemaal zomers! Jij wint de september Creatables.

Zomersewedstrijd1eprijsEn dan nu de tweede prijs! Ook erg vrolijk werden we van dit zomerse tafereel gemaakt door Tjitske! Gefeliciteerd, jij wint de nieuwe stencils!

Zomersewedstrijd2eprijsWe vragen beide winnaars om hun gegevens te mailen naar win@mariannedesign.nl zodat wij de prijzen kunnen toesturen.

Alle deelnemers nogmaals bedankt! Vind je het leuk om je kaart te showen? Dat kan uiteraard in onze Facebook groep. Tot de volgende wedstrijd!


Deel bericht

Delen Delen