9 augustus 2022

Winter gnomes

Vandaag twee winterse kaarten om aan jullie te laten zien. De nieuwste stempel en stans Gnomes zijn toch zo leuk! Het leek mij wel leuk om er relatief eenvoudige kaarten mee te maken, waarop echt de Gnome in de spotlight staat!

9aug22 Rimmie1

Kaart 1)
Snijd een topvouw kaart van 10 x 15 cm uit wit. Snijd dessinpapier van 9 x 13 cm en 9 x 14 cm. Stempel op het kleinste vel dessinpapier de tekst met Versafine onyx black. Stans de benodigde motieven uit diverse kleuren effen en glitter papier. Stans en stempel de Gnome met een stempelinkt die geschikt is voor jouw kleurmedium. Kleur de Gnome in met jouw favoriete kleurmedium. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld!

9aug22 Rimmie2
Kaart 2)
Snijd een topvouw kaart van 10 x 15 cm uit wit. Stempel op de basiskaart de tekst met Versafine onyx black. Snijd dessinpapier van 9 x 11 cm. Stans de benodigde motieven uit diverse kleuren dessin-, effen en glitter papier. Stans en stempel de Gnome met een stempelinkt die geschikt is voor jouw kleurmedium. Kleur de Gnome in met jouw favoriete kleurmedium. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld!

9aug22 Rimmie3
Hele fijne dag allemaal!
Lieve groet,
Rimmie


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen