21 september 2023

Winter wonderland shaker card

Met de afgelopen temperaturen denk je nog niet snel aan de kerst. Maar voor je het weet staat deze al voor de deur! Daarom kan je niet snel genoeg beginnen met de kerstkaarten. Hier alvast één met de nieuwste shakables.

21sep23 Monica1Stans de LR0767 uit het design papier van het winter hygge papier blok. Stans een rondje uit het bovenste design papier die je gestanst hebt met de scalloped frame die. Stans de CR1635 uit effen papier van hetzelfde papier blok en plak deze hier bovenop. Knip uit Transparant sheet een stuk dat hier achter past en plak deze direct op. Daarna gebruik je een foamtape naar wens en plak je op de achterzijde van het bovenste design papier. Zorg voor wat dikker foam tape zodat de shakables goed kunnen shaken. Vul deze nu met de shakables en plak het andere design papier hier op. 

21sep23 Monica2

Stans de CR1583 uit snow paper en stans op maat met de scalloped frame stans. Plak deze onder op de kaart. Stans de CR1567 uit naar wens en plak deze in elkaar. Stans de LR0724 uit en emboss deze met je stansmachine. Stempel de tekst "warme kerstwensen" van de CS1105 op wit papier en stans uit met de Text labels stans. Plak alles in elkaar en werk de kaart af met wat enamel dots!
 
Veel plezier


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen