14 september 2018

Winterse cadeautasjes

Zo leuk om een cadeautje te krijgen in een mooi cadeautasje! En het is helemaal bijzonder als dat dan ook nog een handgemaakt tasje is. Wenche decoreerde twee winterse tasjes waarbij ze de Twine Oval gebruikte als schitterende blikvanger.

14sept Wenche1Begin met een kraft cadeautasje. Neem een velletje design papier, distress de randen en plak dit op het tasje. Stans de twine oval uit kraft en design papier. Plak beide lagen op elkaar. Stans of knip het plaatje uit en plak dit in het frame. Stans de banner en stempel hier de tekst op. Vouw hem zodat de tekst naar voren komt en plak de omgevouwen hoekjes iets achter het frame. Voeg het geheel aan de tas toe. Stans nog wat ijskristallen en plak deze op. Maak het geheel af met wat rhine stones.

14sept Wenche2Voor het tweede tasje begin je ook met een kraft tasje en plakt hierop een velletje design papier waarvan je eerst de randen distresst. Stans de twine oval uit kraft en groen design papier. Knip of stans het plaatje uit. Vlak het geheel in elkaar en op het tasje. Stans vervolgens nog een takje en een labeltje. Stempel de tekst op het label, knoop er een stukje twine omheen en bevestig het op de tas.

Groetjes,
Wenche


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • wanneer ontvang ik het boekje van Marianne design aub grtjs liliane

  • Wat een leuk zelfgemaakt winters tasje! Een cadeau om te geven.
    Groetjes, Minke