13 augustus 2022

Wishing you many merry moments

Om de donkere dagen voor kerst wat te verlichten heeft deze kleine gnome allemaal leuke lantaarns opgehangen. Dat staat wel heel gezellig! Julie maakte deze kerstkaart alvast met de leuke Gnome Home.

13aug22 Julie

Stans eerst de verschillende elementen uit gekleurd cardstock - witte bomen en dak, rood huis, witte grasjes als sneeuw en een donkerblauwe achtergrond. Julie gebruikte kleine takjes van de bomenset als standaards voor de lantaarns aan weerszijden van het huis. 

Stempel en stans de gnome en verschillende lantaarns en kleur deze met alcohol markers. Snijd wat roodgeruit designpapier en plak dit achter de ramen. Plak de ramen en het dak op het huis. Plak de bomen op de donkerblauwe achtergrond en plak het huis op de voorgrond. Speel wat met de gestanste onderdelen tot de tevreden bent met de kaart en plak dan alles op. Spetter wat witte verf om te laten lijken dat het sneeuwt. Voeg wat zilveren glitter toe op de bomen, het dak, de ramen enz. om de sneeuw wat glans te geven.

Tot slot stempel je de tekst op een gestanst label, bind wat twine om het label en plak het met foamtape verhoogd aan de bovenkant van de kaart om het geheel in balans te brengen. 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen