14 november 2023

You are Amazing

Ik ben gek op alfabet-stansen en daarom enorm blij met de nieuwe sets die Marianne Design deze maand uitbrengt! Deze stansen zijn bijvoorbeeld perfect voor kaartjes met positieve quotes, zoals op deze kaart 'you are amazing'. 
Wie vind jij geweldig en zou jij een kaart als deze sturen? 

14nov23 Linda

Gebruik een dubbele, witte basiskaart met de afmeting 20,7 x 9,6 cm. Stempel de kameleon uit EC0181 op stempelpapier en kleur deze in (ik gebruikte alcoholmarkers). Snijd of knip de afbeelding uit. Stans de grote letters van CR1641 uit diverse kleuren karton, ik ging voor het regenboog-effect dat ik ook voor de kameleon gebruikte. Stans de kleine letters van CR1594 uit zwart karton en de bladeren van LR0667 en LR0794 uit groen karton. Stans tenslotte met CR1623 de rechthoek uit papier voor inkt achtergronden en bewerk deze met Distress Oxide inkt in de kleuren Tumbled Glass en Twisted Citron. Knip of snijd een rechthoek uit het oranjekleurige papier van PK9183 met de afmeting 20,1 x 9 cm. Plak alles op zoals het voorbeeld en werk de kaart af met Nuvo Drops.

Overige materialen: Distress Oxide inkt: Tumbled Glass & Twisted Citron, Nuvo Drops Apple Green & Blue Crush, diverse kleuren karton, papier voor inkt achtergronden (ik gebruik Florence Watercolor Paper Smooth White 300g), stempelinkt, stempelpapier, alcohol markers


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen