12 mei 2024

Zomerse zandshaker

De nieuwe vierkante layout mal is leuk om dieptekaarten mee te maken, maar ik wilde er iets anders mee laten zien. Deze maand zitten er hele toffe snijmallen in maritiem thema in de collectie. Gecombineerd met het shaker zand van Marianne Design besloot ik er een shakerkaart mee te maken. Natuurlijk kun je er ook een ander thema voor gebruiken, Marianne Design heeft heel veel verschillende shakermaterialen.

12mei24 Marjolein1

Snijd een witte dubbele basiskaart van 14,5 cm x 14,5 cm. Snijd een vierkant uit DP van 13,5 cm x 13,5 cm en mat dit op een blauw vierkant van 14 cm x 14 cm, plak dit op de basiskaart. Stans de layoutmal 10x uit wit cardstock en plak er 8 als een stapeltje op elkaar en leg dit op de basiskaart om te zien waar je je tekst wilt stempelen. Stempel de tekst met een sneldrogende inkt! Plak het stapeltje nu op de basiskaart en strooi voorzichtig wat shakerzand in elk vakje. Stans wat schelpjes uit en beïnkt deze met distress inkt, laat dit goed drogen voordat je ze in de vakjes legt. Gebruik heel dun dubbelzijdig tape en plak dit op alle randen van de layout. Zorg er wel voor dat er geen delen overhangen, daar blijft het zand namelijk aan plakken!

12mei24 Marjolein2

Snijd een vierkant clear sheet van 12,5 cm x 12,5 cm en plak dit op de layout. Plak de 2 overgebleven layout delen op elkaar en vervolgens op de clear sheet. Stans wat zeemeeuwen en de strandpaal uit wit cardstock. De strandpaal ook uit kraft cardstock. Snijd alleen het bovenste gedeelte van de witte strandpaal en plak dit op de kraft strandpaal. Beïnkt alles met distress inkt en plak dit vervolgens met 3D tape op de kaart.

Veel succes gewenst!
Marjolein

Overige benodigdheden: 
Cardstock: wit, kraft, Distress inkt: Carved Pumpkin, Vintage Photo, Speckled Egg, blending tool, StazOn Jet Black, stempelhulp of clear bloc, 3D tape en dun dubbelzijdig tape


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen