27 augustus 2023

Zonnebloemen en mais

De zomervakantie is voorbij en langzaam aan gaan we richting het najaar, maar de zomer is nog niet helemaal weg. Er staan genoeg zonnebloemen in bloei en weiland vol mais om van te genieten.  

27aug23 Marleen1

Snijd een topvouwkaart 13,5 x 13,5 cm. Snijd lichtblauw van 12 x 12 cm en plak op. Snijd uni oranje dessinpapier van 13 x 13 en dessinpapier met blaadjes van 12,5 x 12,5 cm en plak de laagjes op elkaar. Stans de cirkel met de diameter van 8,4 cm uit het midden en plak het geheel met 3D tape op de kaart. Stans de cirkel met de diameter van 10,5 cm uit het roze uni dessinpapier en stans daar vervolgens ook de binnenkant uit met de cirkel met de diameter van 8,4 cm. Plak deze rond de opening op de kaart. Stans nu de tekst cirkel uit wit en stans ook bij die de binnenkant er uit met de cirkel met de diameter van 8,4 cm. Plak de tekstcirkel op de roze cirkel om de opening op de kaart.

27aug23 Marleen2
Stans de maisplanten en zonnebloemen uit, plak in elkaar op de kaart in de opening op het blauwe papier. Stans de vogelverschrikker uit, plak in elkaar en met 3D tape in de opening zodat het lijkt of deze eruit komt. Geef de wangen van de vogelverschrikker kleur met een roze potlood en zet met een witte gelpen een stipje in de ogen. Stans de kraaien uit, plak in elkaar en op de kaart. Zet met een zwarte fineliner stipjes in de ogen. Werk de kaart tot slot af met enamel dots in de hoekje en rhine stones bij de zonnebloemen en mais. 

Heel veel knutselplezier met het maken van deze kaart!
Hartelijke groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen