Copyright

Marianne Design heeft een angel policy, dat wil zeggen: je bent vrij om alle producten van Marianne Design te gebruiken voor het maken van wenskaarten en andere werkstukken voor eigen gebruik. Je kunt afbeeldingen van deze wenskaarten en werkstukken laten zien op je website, blog, forum enz.
Je mag de door jou gemaakte wenskaarten en werkstukken verkopen, zolang het op een niet-commerciële basis is en via directe verkoop. Dat wil zeggen, zolang je alles zelf maakt en er niet meer dan 50 stuks persoonlijk verkoopt via een lokale beurs, braderie, markt of bij een instelling. Verkoopt dient niet online plaats te vinden.
 
Op alle afbeeldingen van stempels, Creatables, Craftables, Collectables, Design Folders, Designables, paperblocs en knipvellen rust een copyright van Marianne Design en de ontwerpster die ze exclusief voor Marianne Design heeft ontworpen. Aan deze ontwerpen is het auteursrecht ontleend.
 
Wat betekend dat het niet is toegestaan:
Om afbeeldingen van stempels, Creatables, Craftables, Collectables, Design Folders, Designables, paperblocs of knipvellen te vermenigvuldigen en te koop aan te bieden op welke manier dan ook, deze afbeeldingen (geheel, gedeeltelijk of bewerkt) via internet (gratis dan wel tegen betaling) aan te bieden om te laten printen. Het uitdraaien van de mallen en deze papier stansen te koop aanbieden aanbieden geldt ook als vermenigvuldiging van een auteursrechtelijk beschermde afbeelding zoals hierboven beschreven en is niet toegestaan. Ook het inscannen van afbeeldingen en verspreiden is niet toegestaan.
 
Heb je vragen neem gerust contact op. Heb je iets heel bijzonders gemaakt dat je graag wilt laten zien, neem dan ook contact op, wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe toepassingen van onze producten en fraaie werkstukken, die gemaakt zijn met onze producten.


Deel deze pagina

Delen Delen