Over ons

Marianne Design is een Nederlands producent van producten voor kaarten maken en andere papierhobby’s en leverancier voor hobbygroothandels over de hele wereld. Het bedrijf werd in 1994 opgericht door Marianne Perlot en is gevestigd in Nederland. Al jaren ontwikkelen wij al onze producten met veel zorg en kwaliteit. We hebben een praktische kennis van de behoeften van papierliefhebbers, we integreren productontwikkeling, design en klantenservice om nieuwe ideeën en mooie producten uit te brengen voor de hobbybranche. Allemaal om de consument de mogelijkheid te bieden om mooie kaarten, scrapbooks en andere projecten te maken en van deze prachtige hobby te genieten. Onze producten zijn verkrijgbaar in 18 landen over de hele wereld. Wij produceren een breed scala van producten, die een compleet concept van papiercreaties vertegenwoordigen. Er zijn verschillende lijnen van stempels en stencils met bijpassend papier en materialen om uw kaart of scrap te versieren. De producten worden zorgvuldig gekozen voor het mixen en matchen en het stimuleren van creativiteit.
 
De geschiedenis van Marianne Design
Marianne is opgeleid als een handarbeidlerares en in 1989 begon ze met het schrijven van creatieve boekjes. Haar eerste boekje was over het maken van sierpoppetjes van stof en draad. Dit was een grote hit en ze heeft in de jaren die volgden meer dan 1 miljoen boekjes verkocht. In eerste instantie begon ze boekjes en producten voor andere bedrijven te maken, maar ze wilde meer doen en begon met het ontwikkelen van haar eigen producten. In 1994 richtte zij Marianne Design B.V. op en begon met het bedenken van nieuwe technieken en bijbehorende producten voor de Nederlandse markt. Tegenwoordig begeleidt ze nog altijd auteurs bij het schrijven van hobbyboeken. Marianne: "Het is fantastisch om te zien hoe creatief mensen zijn en hoeveel plezier ze aan hun hobby beleven!".
In de afgelopen jaren is Marianne Design uitgegroeid tot een volwassen bedrijf dat nog steeds aan de top staat en waar veel vraag naar is. Het bedrijf heeft zich toegelegd op het leveren van het hoogste niveau producten en inspiratie voor klanten en consumenten. Hiervoor leidt Marianne nog steeds het bedrijf zelf en ze heeft zich omringd met een gedreven en ervaren team. Marianne Design is een geliefd merk. Vanaf 2010 is Marianne Design begonnen met het uitbrengen van snij-en embosstencils die in verschillende apparaten kunnen worden gebruikt. Dit bleek zeer succesvol en de Marianne Design Creatables hebben een cult status bereikt in de hobbywereld. De producten van Marianne Design worden steeds bekender en zijn begonnen voet aan bodem te krijgen in andere landen dan Nederland. Het bedrijf blijft bezig met het maken van prachtige ontwerpen en producten, er zijn veel ideeën en inspiratie voor de toekomst.


Deel deze pagina

Delen Delen