10 September 2021

Anja's vierkante piramide

10sept21 AnjavL 01

Anja's nieuwste mallen geven weer veel leuke mogelijkheden om een andere vorm kaart te maken. Zo is er de piramide. Deze kun je versieren met de bijpassende mallen of een mooie bloem. Speciaal voor ons blog heeft Anja een vierkante versie gemaakt. Zo kun je deze zelf maken.

Stans van de piramide set het vierkant 4 x uit en knip bij 3 het flapje er af. Plak deze vierkanten op elkaar zodat je een vierkante piramide-basis krijgt en snijd de opening voor het sluitflapje.

10sept21 AnjavL 02Stans 2 x de stiksel-driehoek uit de set uit dessinpapier met groene ruitje en 2 x uit geel met witte stippen. Stans 4 x een gedeelte van de stikesel-driekhoek uit de effen achterkanten zodat je de kleine vlakjes ook kunt opvullen.

10sept21 AnjavL 03

Stans de LR0731 uit effen groen en voor het middengedeelte de groen/witte bloemetjes. Stans de groene tak van de orchidee en daarna de bloemen uit wit karton, bewerk deze met inkt en een vleugje Glitter Gloss en buig de bloemen wat in vorm. Stans de open bloemen uit wit karton en het mini labeltje 1x uit wit en 1x uit groen, stempel de tekst.

Plak alles op elkaar en werk verder af.

Anja heeft op haar eigen blog nog duidelijke stappenfoto's gezet hoe je de piramide in elkaar kunt plakken: http://anjavanlaar.blogspot.com/

Extra producten:
MD707, Memento ink Bamboo Leaves
Glitter Gloss, Nuvo
Wit karton, restje groen, veertje, stukje waxkoord

 


Deel bericht

Share Share