20 March 2021

Zeg het met bloemen!

20mrt21 AnjavL01Snijd een dubbele kaart van dessinpapier, 15 x 15 cm, met de vouw bovenaan. Ril een schuine lijn linksboven, zet puntjes op 6 cm vanaf de hoek gemeten. Zet daarna ook deze puntjes op de achterkant. Vouw dit nu naar binnen.

Stans en embos uit effen papier uit het bloc, wat je vindt op de achterkant van de dessin vellen, het grootste vierkant(LR0692) tegelijk met de daaropvolgende mal uit en plak deze op de voorkant van je gevouwen basis kaart, knip bij het schuine kant het restje weg. Plak de overgebleven vierkant uit het midden op de achterkant.
Stans de ronde mal (LR0693) uit effen papier en het Mattie plaatje met de kleine mal met "boogjes" uit diezelfde set mallen. Plak op elkaar en breng deze verhoogd op de kaart op het vierkante vlak.
 
20mrt21 AnjavL02Stans de tekst Groetjes 2 x uit, plak deze op elkaar en daarna op de achterkant. Stans en embos de vlinders voor de voorkant, achterkant en de binnenzijde op het schuine gedeelte.

20mrt21 AnjavL03Als je de kaart dan openvouwt kom het vlindertje tevoorschijn.
Stans de bloemen (LR0702) uit en bewerk deze met inkt en een vleugje glitter. Zet de stipjes en laat deze goed drogen.

Een uitgebreide stap-voor-stap uitleg hoe je de bloemen van de Hydrangea kunt bewerken zoals ik heb gedaan kun je terug vinden op mijn blog:
http://anjavanlaar.blogspot.com/2021/02/stans-de-hortensias-met-de-lr0703-uit.html

Veel plezier met maken!
Groetjes van Anja 

Extra gebruikte producten:
Glitter Gloss Nuvo 888N
Crystal Drops Nuvo 676N,Pale Gold
Crystal Drops Nuvo 651N, Simply White


Deel bericht

Share Share